Maquinària & Software
per a la fusta

Els nostres Productes

maquinaria para la madera en airmatic

L’àmplia varietat de maquinària que oferim és adequada tant per a produccions artesanals com per a les més industrials. El nostre catàleg inclou maquines de productivitat i qualitat per a tota mena de tallers de fusteria.

L’ús de software especialitzat en disseny, producció i pressupostat, és essencial per a maximitzar l’eficiència i reduir temps. Amb les nostres solucions de software, portaràs el teu taller al nivell de la indústria 4.0, aprofitant tots els beneficis de la digitalització en el procés de fabricació.

Almacén inteligente con seccionadora

L’automatització juga un paper crucial en la millora de la productivitat i eficiència. Els nostres sistemes inclouen des de dispositius de manipulació lleugera fins a complexes instal·lacions com a magatzems automatitzats, tots dissenyats per a optimitzar el maneig de productes i processos.

En Airmatic, disposem d’una extensa gamma de maquinària i software per a la fusta, així com sistemes d’automatització. Amb l’objectiu d’oferir al client la solució més adequada per al client. Per a això, col·laborem amb les marques més reconegudes del sector i desenvolupem internament les solucions més personalitzades.

Cadascun dels nostres clients parteix d’una necessitat concreta segons el producte que ofereix als seus clients i la seva capacitat de producció. Les nostres solucions tecnològiques són adequades tant per a les fusteries més petites que volen fer un salt tecnològic i de productivitat al seu taller, fins a tallers consolidats, magatzems, serradores i fàbriques amb necessitats molt elevades de producció i automatització.

D’igual mode, les nostres solucions no es limiten només a la maquinària. Les noves tecnologies ens permeten simplificar processos i augmentar la productivitat, gràcies a l’automatització i a les variades opcions de software disponible. Paral·lelament, la indústria de la fusta també es troba en un procés continu d’innovacions tecnològiques, la qual cosa permet als nostres clients estar a l’avantguarda en innovació, oferint un servei de qualitat superior i millorant la seva productivitat.

El valor afegit d' Airmatic: Els nostres serveis per a la fusta

Excel·lència i Adaptació al Client:

Ens dediquem a oferir serveis de valor afegit, dissenyats per a superar les expectatives dels nostres clients. El nostre equip d’especialistes, altament capacitats en tecnologia avançada, es compromet a millorar l’eficiència i rendibilitat en cada taller. Ens destaquem per proporcionar solucions personalitzades i detallades, reflectint el nostre compromís amb l’èxit únic de cada client.

sala de coordinación del servicio técnico para la madera en Airmatic
tècnico de Airmatic para la madera

Serveis Integrals i Assistència Tècnica:

La gamma completa dels nostres serveis abasta des d’assessorament individualitzat fins a assistència tècnica integral. Garantim el funcionament òptim de la seva maquinària amb un equip de postvenda eficient i una flota de vehicles de servei preparats per a respondre a qualsevol necessitat. Implementem instal·lacions “clau en mà” ajustades als requeriments específics de la seva empresa.

Solucions Tècniques i Demostracions Personalitzades:

Realitzem estudis previs per a garantir que les nostres propostes s’alineïn amb les necessitats de la seva empresa. Oferim demostracions personalitzades de les nostres solucions de maquinària i software, permetent als clients explorar diverses opcions relacionades amb la seva activitat específica.

demostración personalizada con un técnico en Airmatic
formación de software pytha en Airmatic

Formació i Capacitació:

Els nostres plans de formació asseguren que els clients aprofitin al màxim la tecnologia proporcionada. El nostre enfocament abasta des de l’eficiència i productivitat fins al compromís a llarg termini amb els nostres clients, brindant suport des de la formació inicial fins a l’assistència contínua.

Experiència i Confiança:

Amb més de quatre dècades d’experiència, Airmatic es posiciona com el seu soci tecnològic de confiança, compromès amb l’excel·lència i innovació en la indústria de la fusta.

relación cliente, técnico y comercial airmatic
demostración cnc de barras técnico Airmatic para la madera

Solucionis "Clau en mà":

Especialitzats a proporcionar solucions integrals “clau en mà” per a projectes industrials, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada empresa. Aquesta metodologia inclou disseny especialitzat, logística personalitzada, muntatge i posada en marxa, formació i capacitació, i assistència i seguiment continus. Garantim un enfocament unificat i eficient en cada etapa del projecte.

Estudi de Necessitats i Disseny de Solucions Personalitzades

Els estudis detallats realitzats per Airmatic s’ofereixen per determinar les necessitats concretes de cada client, centrant-nos en l’eficiència operativa, la seguretat i la sostenibilitat. El nostre anàlisi exhaustiu i assessorament continu maximitzen el valor de la inversió, permetent als clients adaptar-se eficaçment a les demandes del mercat.

detalles marcos y diseños hechos en madera por Airmatic

Assessorament empresarial, gestió de subvencions i finançament:

L’assessorament empresarial enfocat en la millora contínua i la innovació tecnològica està pensat per donar un impuls a la productivitat de les petites empreses del sector. A més, oferim assessorament i gestió de la tramitació de subvencions, entre altres ajuts de finançament.

Què opinen els clients d'Airmatic?

Sobre Airmatic

Airmatic S.A. va ser creada a Sabadell el 1977 com a especialista en tot tipus de solucions de maquinària i software per al sector de la fusta. Oferint solucions globals que van des del subministrament de l’equip a la seva instal·lació i el posterior servei postvenda, donant un servei completament integral i personalitzat.

Des de Airmatic creiem que el futur està ple de noves oportunitats que ens permeten evolucionar i donar un salt qualitatiu i de servei als nostres clients. Per aquesta raó seguim sent pioners en innovació tecnològica, representant a grans companyies líders en tecnologia i innovació.

La raó és, sense cap mena de dubte, donar el millor servei al client. Per això, el nostre acompanyament és continu. Ens comprometem a proporcionar assessorament i formació contínua perquè el client es senti segur i estigui adequadament equipat i format.

De la mateixa manera, Airmatic compta amb un equip humà de més de 60 professionals compromesos amb l’èxit dels seus clients, que treballa cada dia per oferir-los assessorament i servei de qualitat. A les nostres instal·lacions de Sabadell es concentren els serveis de taller, serveis d’exposició permanent, oficines, magatzem d’equips i recanvis, i servei postvenda.

Sistema de Gestió Integrat d'Airmatic

L’eficiència d’Airmatic es sustenta en el nostre complet i detallat sistema de gestió, que es distingeix per la seva incessant recerca de l’excel·lència. Som l’única organització independent en la nostra àrea que ha aconseguit i mantingut tres certificacions ISO durant més de vint anys.

A més, ens enorgulleix la nostra constant adherència als més alts estàndards de qualitat i rendiment, en línia amb les regulacions de les següents normatives:

UNE-EN-ISO 9001

Centrem els nostres esforços en la millora contínua i en assolir la plena satisfacció del client, adherint-nos estrictament als criteris de qualitat dictats per aquest estàndard internacional.

UNE-EN-ISO 14001

Manifestem el nostre compromís amb la sostenibilitat ambiental en totes les nostres accions. Implementem pràctiques sostenibles i eficients per conservar recursos i minimitzar el nostre impacte en el medi ambient.

UNE-EN-ISO 45001

Prioritzem la seguretat i la salut ocupacional a la nostra empresa. Desenvolupem i implementem estratègies preventives i sistemes de gestió de riscos per assegurar un ambient de treball segur i saludable.

experiencia
+ 0

Anys d'experiència

sierra
+ 0

m2 d'instal·lacions

instalciones-madera
+ 0

Instal·lacions realitzades

trabajador
+ 0

Professionals formats

Novetats en Tecnologia per a la fusta

Descobreix les darreres novetats sobre tecnologia i software per al treball del panell i la fusta.

Contacta amb nosaltres

FAQ

Efectivament, Airmatic té dins de la seva oferta de maquinària per a la fusta una secció amb maquinària d’ocasió o seminova, amb ofertes concretes. Aquesta pot ser una opció viable per a aquells que busquen equips a un cost més accessible, mantenint la qualitat i el rendiment.

Visiteu la secció de maquinària per a la fusta i informeu-vos sobre les màquines disponibles.

Per descomptat. Si creu que l’opció que millor s’adapta a les seves necessitats és una màquina de lloguer, consulti’ns.


Els nostres experts l’assessoraran i ens adaptarem a qualsevol necessitat.

El termini de lliurament depèn del tipus de maquinària i software per a la fusta que necessiti vostè, i del temps de fabricació a fàbrica.

No obstant, disposem de maquinària per a la fusta en estoc amb disponibilitat immediata.

Nosaltres el guiarem durant tot el procés perquè no hagi de preocupar-se. El més important és que vostè compri la solució que realment necessiti.

Us ajudarem a trobar l’espai o la solució més compacta si això és un problema a la vostra empresa

A la sala d’exposició d’Airmatic tenim instal·lada una gran quantitat de maquinària per poder realitzar demostracions personalitzades als nostres clients. Sense cap mena de dubte, recomanem assistir a una demostració abans d’adquirir una nova maquinària ja que creiem important poder valorar la qualitat dels acabats que ens ofereix, així com conèixer el seu maneig i funcionament.

Personalitzarem la demostració en funció de les teves necessitats de producció perquè puguis tenir la visió més pròxima possible al teu tipus de producte.

No obstant això, pot ser que no tinguem alguns models de màquines en les nostres instal·lacions. En aquest cas, programarem visita en alguna fusteria pròxima que ja tingui aquesta maquinària en la seva propietat perquè la puguis veure-la en funcionament.

Pot sol·licitar una demostració contactant amb el seu tècnic comercial de maquinària. Concertarem una cita amb vostè i l’atendrem amb un especialista perquè pugui resoldre els seus dubtes i invertir amb la total seguretat de no equivocar-se.

Sí, a Airmatic som la delegació de fàbrica en el territori i oferirem els recanvis oficials per a la seva total seguretat i confiança.

Tenim disponibles en Airmatic un gran magatzematge de recanvis originals per a poder agilitzar el procés de canvi de peces i de reparació.

En cas de no tenir-ho, li aprovisionarem amb el recanvi oficial de fàbrica en el menor temps possible.

Els nostres equips compleixen amb tots els estàndards europeus de seguretat i compten amb les certificacions CE.

Addicionalment, compten amb la garantia dels fabricants líders en el seu camp i l’experiència de Airmatic en la instal·lació, reparació i manteniment de la maquinària.

La formació representa un pilar fonamental en Airmatic.

Amb nosaltres rebrà la formació i entrenament necessaris perquè pugui treballar de manera autònoma, de la mà dels millors professionals del sector per a treballar amb productivitat i seguretat.

Contacti directament amb el seu Responsable comercial o amb el seu servei tècnic si necessita formació.

Sempre ens intentem adaptar a les necessitats del client. Igualment, Airmatic disposa de múltiples opcions per ajudar-lo a aconseguir finançament, encara que sigui un taller petit.

No dubti en consultar-nos.

La qualitat de la maquinària que adquireixi a Airmatic i la qualitat dels nostres tècnics és la seva major garantia. Incorporar tecnologia de la mà d’Airmatic és la solució definitiva i més segura.
Pot sol·licitar informació o sol·licitar una oferta de servei. L’ajudarem.

En primer lloc, és indispensable posseir l’espai necessari per a la col·locació de la màquina, incloent també l’espai de seguretat, de càrrega i de descàrrega.

En segon lloc és necessari poder tenir una presa de corrent elèctric pròxim i adequada. Aquesta ha de complir amb els requisits de potència i voltatge específics de l’equip.

Alguns equips requereixen aire comprimit per al seu funcionament, per la qual cosa és necessari comptar amb un sistema de compressió d’aire adequat. En cas de no disposar d’un compressor, Airmatic ofereix solucions d’aire comprimit òptimes per a l’aplicació necessària.

En el cas de maquinària que genera encenalls i altres residus, és important tenir un sistema d’aspiració eficient per mantenir un entorn de treball net i segur.

Per a equips que requereixen connectivitat o integració amb sistemes de software, és necessari comptar amb una infraestructura de xarxa adequada.

Implementar sistemes de seguretat adequats, com a barreres físiques o sistemes d’alarma, per a protegir tant el personal com a l’equip.

En qualsevol cas, el comercial expert els informarà i guiarà sobre tots els requisits necessaris per a cada una de les màquines.

Depèn del tipus de màquina, de la producció i d’una bona cura per part de l’usuari. Consulti’ns per a dubtes específics o per a conèixer totes les opcions de plans de manteniment.

En efecte. Oferim diversos plans de servei amb diferents nivells de cobertura, per a adaptar-nos a les necessitats i característiques específiques de cada client i instal·lació.

Els programes de manteniment concertat que preparem, s’han dissenyat de manera que els Clients puguin disposar de traçabilitat de la gestió preventiva, a més d’una visió el més transparent i controlada possible dels seus costos de Servei.

La garantia estàndard d’Airmatic són 12 mesos des de l’inici de la posada en marxa. Airmatic ofereix opcions d’extensió de garantia integral per a tota la seva maquinària.

El Servei Tècnic d’ Airmatic li proporciona total seguretat i solucions a les seves avaries, tant de manera presencial com per Assistència Remota.

El temps d’actuació dependrà del pla de servei de manteniment contractat i de la gravetat del problema. El nostre objectiu és treballar perquè el seu temps de parada de producció sigui el mínim possible.

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.