Serres circulars i Serres de cinta

  • pictograma de representación den panel
    Panell
  • pictograma representación madera maciza
    Massís

En Airmatic oferim una àmplia gamma de serres, tant circulars com de cinta, fonamentals en la indústria del processament de materials, especialment en la fusta, oferint solucions eficients per a una varietat de necessitats de tall.

Les serres circulars es caracteritzen pel seu disc giratori amb dents afilades, capaços de realitzar talls rectes i precisos en materials com la fusta, el metall i el plàstic. El seu ús és essencial en tasques que requereixen rapidesa i eficàcia, com en la fabricació de llistons, fusta planxada i taules de fusta massissa. Aquestes serres proporcionen un maneig senzill, requereixen poc temps de preparació i ofereixen una rendibilitat òptima, la qual cosa les converteix en una eina versàtil i valuosa per a fusteres, la indústria del moble i assegadores.

D’altra banda, les serres de cinta es distingeixen per la seva fulla llarga i flexible que es mou contínuament a través de dues o més rodes. Són ideals per realitzar talls més complexos, com talls corbs o irregulars, en una àmplia gamma de materials. La serra de cinta és especialment valorada per la seva capacitat per realitzar talls precisos amb un excel·lent aprofitament del material, minimitzant els residus i els costos.

En l’actualitat, la demanda de major flexibilitat i sistemes intel·ligents en aquestes eines és una prioritat. Ambdós tipus de serres, gràcies a la seva tecnologia avançada i components de alta qualitat, permeten realitzar treballs continus i de gran rendiment. A més, s’adapten a les necessitats específiques de cada projecte, oferint tant productes estàndard com solucions personalitzades per satisfer diferents nivells de demanda i rendiment.

En resum, tant les serres circulars com les de cinta són essencials en la indústria moderna, proporcionant eficiència, precisió i flexibilitat en el tall de materials, convertint-les en eines indispensables per optimitzar la producció i maximitzar la rendibilitat.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic