Li facilitem els serveis necessaris amb la major solució per a cobrir les seves necessitats específiques referents al treball amb fusta.

Assistència i suport tècnic post-venda:

Control de qualitat de la maquinària | Estoc permanent de recanvi | Ampli equip de Servei Tècnic per a manteniment preventiu i avaries.

Assistència Tècnica per a la fusta

A Airmatic, entenem que la compra de maquinària per treballar la fusta és més que una transacció; és l’inici d’un compromís a llarg termini. Ens esforcem per oferir serveis de suport tècnic integral i personalitzat, des de l’assistència telefònica fins a les visites tècniques al seu lloc de treball. El nostre equip d’experts en atenció al client i tècnics post-venda es dedica a garantir la màxima eficiència i rendiment del seu equip.

Comptem amb més de 15 vehicles de servei tècnic, equipats per a realitzar des de petites reparacions fins a reconstruccions completes i actualitzacions. A més a més, disposem d’un ampli estoc de recanvis i kits de servei per respondre ràpidament a qualsevol requeriment. Els nostres especialistes en sistemes ofereixen també suport remot, resolent eficientment problemes de software.

Ens preocupa i valoremel seu temps, i ens centrem en mantenir la seva maquinària en òptimes condicions, reforçant la nostra relació i contribuint a l’èxit dels seus projectes.

Els nostres plans de servei:

Tractat de Manteniment Preventiu: Mantingui el seu equip en condicions òptimes i eviti parades no planificades.

Tractat de Cura Total (Preventiu + Correctiu): Una solució integral per al cura de la seva maquinària, cobrint tant el manteniment preventiu com les reparacions necessàries.

Tractat d'Assistència Remota: Suport tècnic a distància per al cuidat i manteniment de les seves instal·lacions, maquinària i software.

Tractat de Servei Preferent per a Necessitats Especials: Un pla personalitzat que s'adapta als requeriments específics del seu taller.

Formació per a fusters i futurs fusters

Compromís amb la Formació Integral:

De la nostra mà, la compra d’una màquina va més enllà d’adquirir un producte; implica un compromís amb la formació exhaustiva. Reconeixem la importància que l’avanç tecnològic de les nostres màquines s’acompanyi d’un desenvolupament paral·lel en el coneixement i les habilitats dels usuaris. Per això, oferim cursos regulars a les nostres instal·lacions per mantenir els usuaris actualitzats amb les últimes innovacions en programari i tècniques operatives.

Capacitació d'Experts
per a Fusters Actuals i Futurs

El nostre programa de formació està cuidadosament dissenyat per dotar els fusters, ja siguin professionals en exercici o en formació, amb les habilitats necessàries per gestionar la tecnologia més avançada del sector. Els instructors són experts amb una àmplia experiència, assegurant que els participants adquireixin habilitats pràctiques i valuoses.

Els beneficis d’una formació professional són significatius: no només incrementen la productivitat sinó que també optimitzen costos. El maneig eficient de les màquines té un impacte significatiu en la qualitat i eficiència del treball.

Educant a la Nova Generació de fusters

Des de 1999, hem liderat la incorporació de tecnologia avançada en la formació tècnica. Aquest any, impartim la primera capacitació en CNC a professors de les Escoles Industrials de la Generalitat de Catalunya, que avui formen a la nova generació de fusters. A més, col·laborem en programes de Formació Professional per a joves, proporcionant-los accés a maquinària i software d’última generació. Actualment, disposem de quatre centres de mecanitzat d’avantguarda, demostrant el nostre compromís amb el desenvolupament del talent jove i preparant-se per a un mercat laboral competitiu.

Ens dediquem a donar suport al creixement i l’excel·lència en el sector de la fusteria, equipant a professionals i futurs talents amb les eines i coneixements necessaris per a triomfar.

Instal·lacions Industrials i Aspiracions

Instal·lacions Industrials:

Entenem la importància d’un entorn adequat per a la seva maquinària. Ja sigui que estigui invertint en maquinària nova o renovant l’existent, oferim solucions completes i serveis per a assegurar que tot funcioni a la perfecció. Des de petites màquines fins a grans instal·lacions clau en mà, estem llestos per a assistir-li. Els nostres serveis inclouen:

Logística i Muntatge d'Instal·lacions:Comptem amb servei de camió grua propi per al lliurament i muntatge.

Disseny i Execució d'Instal·lacions: Realitzem instal·lacions industrials personalitzades de pneumàtica i d'aire comprimit.

Tot tipus de projectes i dimensions: Realitzem des de projectes de petites modificacions de taller com la implementació d'un anell pneumàtic per al teu compressor, fins a projectes sobre pla d'una nau nova, per exemple, en cas de realitzar un trasllat.

Posada en marxa "claus en mà": Dins de la nostra filosofia claus en mà, ens assegurem que les diferents màquines quedin perfectament instal·lades i integrades a la instal·lació.

Creiem que una instal·lació exitosa és aquella que es gestiona de forma integral. Ens assegurem que, després de la posada en marxa, pugui operar el sistema de manera autònoma i immediata.

Sistemes d'Aspiració:

Instal·lacions d’Aspiració i Gestió dels Residus: Dimensionem l’extracció per poder treure la serradura sense problemes i l’ajudem a gestionar els residus generats.

La seguretat i la neteja a les instal·lacions són fonamentals, especialment per a la maquinària que genera serradura i viruta. A Airmatic, li oferim els serveis de assessorament en el disseny i selecció de sistemes d’aspiració adequats per a la seva maquinària, garantint un entorn de treball segur i ordenat. Amb els nostres sistemes d’aspiració, millorem no només l’eficiència de la seva maquinària sinó també la qualitat de l’aire en el seu entorn laboral.

Estem compromesosamb l’eficiència, la seguretat i la productivitat de les seves instal·lacions industrials.

Logística pròpia

La nostra capacitat logística autònoma és clau per a oferir un servei excepcional a tots els nostres clients. La nostra flota inclou:

Vehicles Tècnics Especialitzats: Disposem de vehicles tècnics equipats amb totes les eines i recursos necessaris per assistir els nostres clients de manera eficient.

Camions Grua propis: Disposem de dos camions grua per gestionar l'entrega i el posicionament precís de la maquinària. Aquesta capacitat ens permet tenir un control total sobre el procés, assegurant que cada equip arribi en perfectes condicions.

Entrega i Col·locació amb cura: Ens responsabilitzem personalment de cada pas, des de la càrrega fins a la instal·lació final. Aquest enfocament garanteix la màxima atenció i cura, assegurant que la maquinària sigui col·locada i instal·lada de manera òptima i segura.

Seguretat: El nostre equip especialitzat és l'encarregat de fer els moviments de maquinària necessaris, evitant al client haver de realitzar maniobres de risc.

La forta inversió en logística d'Airmatic reflecteix el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client. Amb Airmatic, pot estar segur que la seva maquinària serà manejada amb el major cuidat i professionalisme, des de la nostra porta fins al seu lloc de treball.

Finançament i Subvencions

Assessorament empresarial, gestió de subvencions i finançament

En Airmatic, ens especialitzem a oferir un servei integral d'assessorament i gestió de subvencions, a més de proporcionar diverses opcions de finançament. El nostre enfocament està dissenyat per a avaluar i aprofitar totes les vies financeres disponibles, assegurant la viabilitat i l'èxit sostingut de cada projecte. Treballem meticulosament per a identificar i aplicar les ajudes i subvencions més adequades per a cada client, optimitzant els recursos financers al màxim.

A més, oferim assessorament empresarial enfocat en la millora contínua i la innovació tecnològica. Ajudem els nostres clients a desenvolupar projectes transversals que no només milloren l'eficiència tecnològica, sinó que també optimitzen la gestió de recursos i processos. Aquesta assistència personalitzada garanteix que cada aspecte del negoci estigui alineat amb les estratègies de creixement i les millors pràctiques del sector de la fusta.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correu o omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic