Sistemes d'Automatització

Emmagatzemat Intel·ligent

Els sistemes d’emmagatzematge de taulers intel·ligent i versàtil que oferim en Airmatic, obren un ventall de possibilitats per a un emmagatzematge eficaç i a mesura, satisfent tots els seus requisits específics. Permet augmentar la capacitat i la rendibilitat del seu negoci fent que la inversió de personal i d’organització per a la manipulació de taules quedi reduïda al mínim, fins i tot en el cas de múltiples plaques i elements decoratius.

Diversitat d'Aplicacions:

Les nostres solucions d’automatització d’emmagatzematge són altament flexibles en quant a la configuració del sistema, permetent adaptar-se a una varietat de formats de panells i tipus de materials. El disseny innovador del nostre sistema d’emmagatzematge assegura que els taulells es col·loquin de manera eficient, ja sigui de forma desordenada o classificada per tipus, facilitant la seva selecció i extracció precises amb assistència computaritzada.

Addicionalment, els nostres sistemes permeten la rotació dels productes emmagatzemats fins a 90 graus, donant-li la llibertat d’orientar els panells segons les seves necessitats específiques. El transport automàtic, també assistit per ordinador, és una característica clau dels nostres sistemes, que ajuda a prevenir qualsevol dany als panells durant el seu maneig i trasllat.

Compatibilitat amb Diversos Materials:

En la nostra gamma, oferim sistemes d’emmagatzematge adaptables que són ideals per manejar una diversitat de materials i mides de panells, que van des dels 0,1 metres fins als 13 metres, amb gruixos que comencen en 1 mm.

Els nostres sistemes són adequats per a una varietat de materials, incloent:

  1. Fusta: Taulers de partícules, OSB, MDF, melamina, enxapats i més.
  2. Plàstic: Diferents tipus, incloent Plexiglàs i laminats.
  3. Metall: Acers, alumini, acer inoxidable, entre altres.

Adaptabilitat i Eficiència:

Aquests sistemes estan dissenyats per garantir un emmagatzematge segur i ben organitzat, adaptant-se a diferents necessitats, ja sigui emmagatzemant els panells de forma aleatòria o classificant-los per categories específiques per evitar qualsevol dany durant el transport.

Ideal per a magatzems de fins a tres nivells, els nostres sistemes permeten una gestió flexible de l’espai i són aptes per a alçades a partir de tres metres. Faciliten l’alimentació de diverses màquines CNC i seccionadores i ofereixen opcions com Nestpick per a la manipulació individualitzada post-processament.

Etiquetatge de peces

L’estació d’etiquetatge, compacta i versàtil, complementa la vostra línia de producció, assegurant un flux de material eficient. Amb el seu fàcil maneig i la possibilitat d’integració amb altres màquines, aquesta estació d’etiquetatge és una solució òptima per a qualsevol configuració de producció.

Desapil·ladors i Alimentadors de producció

Oferim una solució d’automatització especial per desapilar les peces tallades i etiquetades per agilitzar l’organització i alimentar l’almacenament de sortida des de la màquina. Aquesta solució de manipulació té la capacitat de treure i organitzar les peces del CNC o del tall per disposar-les en un segon magatzem destinat a les peces acabades.

Montones de madera apliados

Solucions de Manipulació

Disposem de tot tipus de solucions per a l’automatització de la manipulació tant de taulers com de peces acabades i semi-acabades. El nostre objectiu és proporcionar solucions òptimes per a cada aplicació de manipulació, aportant seguretat i millora de la productivitat en cada un dels processos de fabricació.

Retorns:

Les solucions amb retorn semi-automàtic faciliten les tasques de gir, càrrega, descàrrega i pas del panell a l’encoladora, de manera que el treball pugui ser realitzat per una sola persona i guanyar eficiència en temps i esforç. Amb baixos costos de manteniment i energia, permet augmentar la productivitat i millorar la seguretat.

Els nostres sistemes són flexibles i garanteixen una construcció estable i optimitzada en pes, adequada per a tota mena de panells i materials.

Ingràvids

Els elevadors de buit permeten una manipulació eficient de panells pesats i estalvien un temps valuós en la producció. Mentre que la manipulació manual convencional requereix de 2 a 3 operaris, els sistemes d’elevació per buit permeten que un sol empleat mogui panells de gran mida amb la màxima ergonomia i seguretat. Amb l’automatització, la càrrega i descàrrega dels panells a la línia de producció es realitza de forma eficient, guanyant velocitat, seguretat i precisió.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic