Centres de Mecanitzat

  • pictograma de representación den panel
    Panel
  • pictograma representación madera maciza
    Massís

Descobreix la Innovació en Mecanitzat amb els Centres de Mecanitzat que ofereix Airmatic: una fusió de Versatilitat i Precisió a l’abast del teu Taller.

En Airmatic, ens enorgullim d’oferir una gamma excepcional de centres de mecanitzat. Aquests estan meticulosament dissenyats per a satisfer totes les teves necessitats de producció, sense importar la grandària del teu taller. La nostra selecció abasta des de models compactes, ideals per a tallers petits que inicien el seu camí en el mecanitzat CNC, fins a opcions de gran envergadura per a empreses que busquen maximitzar la seva producció. Tot això, sense comprometre ni la qualitat ni l’acabat de les peces treballades.

Els nostres centres de mecanitzat es caracteritzen per la seva capacitat per a executar tasques complexes de manera ràpida i eficient. Això els converteix en una inversió rendible i un pas cap a la modernització dels teus processos de fabricació. La combinació de controls d’última generació, sistemes d’accionament avançats i programari sofisticat obre un món de possibilitats gairebé il·limitades, permetent-te crear peces amb dissenys exclusius i acabats d’alta precisió.

La sèrie de CNC 5 eixos de EPICON de HOLZHER obre nous horitzons per a desenvolupar els projectes més creatius amb un ventall en la grandària de màquina, compatible amb les més exigents mesures segons les necessitats de producció.

Els centres de mecanitzat EPICON ofereixen una precisió absoluta en el fresat de les peces de treball a gran velocitat.

A més, l’equip compta amb servoaccionaments altament precisos, acoblaments sense desgast i guies prismàtiques cobertes. La màquina garanteix una força de subjecció dels accionaments extremadament alta, permetent la configuració òptima en la producció de mobles, estructures d’escales i modelatge, així com el mecanitzat de la fusta massissa.

Descobreixi l’Avantguarda en Mecanitzat amb els Centres de Nesting CNC DYNESTIC de HOLZ-*HER en Airmatic

En Airmatic, ens complau presentar l’avançada tecnologia de HOLZ-*HER amb els innovadors centres de mecanitzat CNC Nesting. Amb la contrastada tecnologia de 5 eixos i la claveguera de 5 eixos totalment interpolante de 13 kW (en versió estàndard), la màquina garanteix una força de subjecció dels accionaments extremadament alta.

El seu innovador sistema de subjecció mitjançant buit sobre una placa de desgast assegura un posicionament precís del panell, facilitant la producció de peces amb corts i perforacions exactes, incloent-hi ranures i rebaixis. questa tecnologia elimina la necessitat de manipulació manual addicional, optimitzant significativament el temps i els recursos.

En la seva versió automàtica, es pot incorporar una taula d’entrada o de sortida, com a solució de càrrega i recollida dels taulers tallats. Aquestes opcions de configuració faciliten la integració de la màquina en un magatzem automatitzat. D’altra banda, la versió push incorpora una sortida de les peces apilades amb una fàcil col·locació, i la versió power label…

Aquestes tres variants, cadascuna amb el seu propi conjunt de característiques, es destaquen per la seva excepcional capacitat d’automatització, s’adapten a diverses necessitats de producció.

El nucli de l’eficiència en Nesting resideix en la integració d’un programari especialitzat en el procés de mecanitzat. HOLZ-HER proporciona una solució flexible per a una àmplia gamma d’aplicacions, des de la creació d’escales fins a estructures d’armadures, incloent-hi una funció d’imbricació avançada. Amb opcions d’importació versàtils i compatibilitat amb interfícies gràfiques i codis de barres, aquests centres de mecanitzat estan perfectament equipats per a aplicacions integradores.

La Sèrie EVOLUTION de Centres de Mecanitzat Vertical es destaca per la seva eficiència i precisió en el seu disseny compacte

La sèrie EVOLUTION de HOLZ-HER redefineix el mecanitzat CNC vertical, oferint un ventall d’opcions dissenyades per a satisfer a la perfecció els seus requisits específics. Aquests centres de mecanitzat vertical CNC destaquen per la seva versatilitat gairebé il·limitada en el processament de fusta. Des de marcs i planxes de fusta massissa fins a peces corbes, fronts de mobles de MDF llestos per a pintar, fresat i trepat de fronts de mobles, gravats i acabats complets de plaques de cocció: la sèrie EVOLUTION ho maneja tot amb facilitat.

L’innovador sistema de subjecció per buit, actualment en procés de patent, compta amb un posicionament automatitzat de ventoses controlat per software. Aquesta tecnologia permet el mecanitzat precís de peces de fins a 1.600 mm de longitud des de tots els angles sense reajustaments, assegurant cicles de treball extremadament ràpids i una precisió insuperable, fins i tot en components de gran longitud.

Aquesta sèrie es distingeix per ser l’única solució CNC en el mercat que incorpora tecnologia passant en vertical, obrint un món de possibilitats gairebé il·limitades per al treball en fusta.

La gamma de EVOLUTION es divideix en quatre opcions segons les seves característiques específiques:

ESTANDARD: Des de la més accessible fins a la de major grandària, amb tots els agregats de sèrie i la mateixa precisió i qualitat de fresat.

CONNECT: Amb possibilitat d'incorporar els agregats necessaris per a la fabricació de portes.

PINJET: Conté una unitat de perforació i fresat per a la fàcil incorporació de PinJet.

Li convidem a descobrir tot el que la sèrie EVOLUTION de centres de mecanitzat vertical CNC pot aportar a la seva producció.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic