Seccionadores i Centres de tall.

Serres Verticals

 • pictograma de representación den panel
  Panell
 • pictograma representación madera maciza
  Massís

Les serres verticals de HOLZ-HER, representant més de 50 anys d’innovació i qualitat en el sector, ofereixen una solució de tall avançada i robusta, amb una excel·lent relació cost-benefici. Aquestes serres, disponibles a través d’Airmatic, compten amb un armadura soldada d’alta resistència, la qual garanteix talls precisos i acabats llestos per al xapat immediat de cantonades.

Destaquen per la seva capacitat d’adaptació i versatilitat. En tots els models SECTOR, els usuaris poden triar entre operacions manuals i automàtiques. La funció automàtica facilita la immersió, el tall i l’emersió del serradatge, tornant automàticament al punt d’inici, millorant l’eficiència i qualitat del tall, especialment en la separació de juntes.

Robust i compacte, amb una qualitat i rendiment excepcionals, perfecte per als tallers amb manca d'espai.

Optimitzador: L'optimitzador de tall professional OptiBase V-Cut està disponible en tots els models SECTOR. Aquesta característica permet optimitzar el tall i l'etiquetatge de manera professional, el qual es pot realitzar tant directament a la màquina com de forma remota des de l'oficina, gràcies a la seva capacitat de connexió en xarxa. Aquesta funcionalitat afegeix un nivell de flexibilitat i eficiència, deixant amb un únic ajust bàsic els talls preparats per ser encolats.

Incorpora un visualitzador de mesures manual o digital per ajustar la longitud dels talls verticals. I que té un panell de "topall" per a peces estretes.

Incisor patentat Super Cut: i disponible en tota la gamma de Sector, utilitza dues ganivetes incisors que garanteixen un acabat de qualitat als cantells dels taulells de contraxapat, amb una precisió d'una dècima de mil·límetre i sense esquerdes.

En resum, les serres verticals de HOLZ-HER són eines indispensables en qualsevol taller que busqui precisió, durabilitat i eficiència, amb la garantia de qualitat que només dècades d’experiència poden oferir.

Centre de Tall

 • pictograma de representación den panel
  Panel
 • pictograma representación madera maciza
  Massís

El centre de tall distribuït per Airmatic és una solució revolucionària en el món del tall de fusta. Aquest centre combina la funcionalitat tradicional d’una escuadradora amb les capacitats avançades d’una seccionadora, oferint així una versatilitat única en el mercat.

Característiques Destacades del Centre de Tall:

Versatilitat Innovadora: Permet treballar tant amb el mètode tradicional a través de l'escuadradora com amb l'eficiència de tall d'una seccionadora, fet que el fa ideal per a una àmplia gamma d'aplicacions.

Disseny Compacte i Eficient: Aquest model és conegut per la seva necessitat reduïda d'espai, fet que el fa perfecte per a tallers amb limitacions d'àrea.

Seguretat i Fiabilitat: Es destaca per ser un dels centres de tall més segurs i innovadors del mercat, garantint operacions segures i precises.

Qualitat de Tall Superior: Equipat amb potents motors i tecnologia avançada, el nostre Centre de Tall garanteix talls precisos i constants, fins i tot en volums màxims de treball.

En definitiva, és l’opció ideal per a aquells que busquen una màquina que ofereixi tant la precisió d’una escuadradora com la capacitat d’una seccionadora, tot en un equip compacte, eficient, i amb un resultat de alta qualitat.

Seccionadores

 • pictograma de representación den panel
  Panell
 • pictograma representación madera maciza
  Massís

A Airmatic, ens enorgulleix oferir les avançades seccionadores de HOLZ-HER, que representen un equilibri perfecte entre tecnologia de vanguardia i maneig eficient per al tall de panells i taulells.” La nostra gamma de seccionadores compren des de petites màquines idònies per a tallers que requereixen solucions més petites per a espais reduïts fins a grans seccionadores amb sistemes d’automatització dins d’un magatzem.

Independentment del seu tamany dins de la gamma, el seu rendiment en el tall és excepcional, superant àmpliament els estàndards del sector.

Des de la seccionadora més artesanal fins a la més industrial, compten amb un sistema de serra integrat, prestacions com taules de suport i la base de la màquina amb coixinet d’aire, juntament amb l’escissador dissenyat per gestionar grans volums de treball i velocitats extremes, amb capacitats de fins a 25 kW. Això permet seleccionar de manera òptima el punt de tall per a cada panell o paquet, amb rangs que varien entre 50 i 120 mm.

Principals avantatges:

Compatible amb el software de disseny i fabricació, enllaçat amb CNC i optimitzadora. Perfecte per a un sistema de producció eficaç.

Possibilitat d'incorporar en un magatzem i gestionat per un sistema d'automatització.

Sistema de control precís i efectiu que marca la diferència en les seccionadores de última generació.

Tota la gamma porta el software preinstal·lat EASY-PLAN i OPTI-CUT que faciliten la gestió de comandes i materials, així com l'optimització de plans de tall a la màquina.

Descobreix com les seccionadores de HOLZ-HER distribuïdes per Airmatic poden transformar el teu taller en un espai de treball més eficient i productiu.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic