Solucions de Software

Podem afirmar que la Indústria 4.0 ja és una realitat per a gran part dels professionals de la fusta, gràcies sobretot a eines que permeten no només una completa integració entre les màquines que componen el procés productiu, sinó també dissenyar, planificar i gestionar projectes de forma integral.

Des d’Airmatic apostem per la integració del procés productiu mitjançant un software que permeti una connectivitat directa entre l’oficina tècnica i el taller, facilitant el traspàs d’informació dels projectes a produir directament a les màquines, evitant errors de producció, optimitzant el temps de treball i augmentant l’eficiència en tot el procés.

PYTHA PLUS

IMAGINACIÓ SENSE LÍMITS

El software PYTHA és la solució perfecta per a l’evolució cap a la indústria 4.0, ja que és el software més intuitiu, visual i complet per a la planificació i producció de projectes integrals de fusteria. La seva gran versatilitat li permet adaptar-se a una multitud de camps d’aplicació com:

 • Aplicacions:
 • i-ok
  Fustería en general
 • i-ok
  Mobiliari comercial
 • i-ok
  Stands i exposicions
 • i-ok
  Mobles a mida
 • i-ok
  Disseny d'interiors
 • i-ok
  Proyectes
 • i-ok
  Escenaris i esdeveniments
 • i-ok
  Arquitectura a mida
 • i-ok
  Cuines i banys

Render d’un projecte de loft creat íntegrament amb PHYTA.

Amb PYTHA, l’intuïtiu programari CAD/CAM (Computer Aided Design / Computer Aided Manufacturing), és possible fer realitat els teus projectes o treballs de manera fàcil i ràpida gràcies al mòdul integrat Cabinet Generator, que permet la generació d’armaris, calaixos i prestatgeries de forma interactiva i àgil. Aquest mòdul també permet l’edició i combinació entre ells, dels elements generats. Tanmateix, dispondràs d’una extensa llibreria de mòduls, mobles y ferratges per a la elaboració i disseny dels teus projectes.

NIVELL ELEVAT DE RENDERITZACIÓ: Convenç al teu client amb la presentació final.

La presentació final al client és una de les part més importants en el disseny de qualsevol projecte a mida. Quant més real sigui el disseny i més integrat es trobi dins dels seu entor i espai, més probabilitats d’acceptació tindrà per part del client. El software PYTHA incorpora les eines necessàries per presentar el renderitzat del projecte al client final o al dissenyador amb un alt nivell de detall. Gràcies a la qualitat gràfica que ofereix, les possibilitats d’il·luminació d’espais i la biblioteca incorporada de peces decoratives, potspresentar el teu projecte totalment integrat en el seu entorn i amb el màxim detall. A més, en cas d’haber de realitzar algún canvi durant la presentació al client, la seva funció de renderitzat ràpid permet modificar i renderitzar al moment. Des del primer moment, impressiona al teu client amb les múltiples possibilitats que ofereix PYTHA.

Galeria de renderitzats de PYTHA

Renderitzat del projecte d’una recepció d’una empresa realitzat amb PYTHA.

OPTIMIZACIÓ I INTEGRACIÓ. BENVINGUT A LA INDUSTRIA 4.0.

PYTHA és el software definitiu de producció i presentació de projectes per a fusteria, ja que ha estat concebut per abastar des de la planificació fins a la presentació i producció de projectes.

Amb el software PYTHA, gestiona de manera integral els teus projectes, connectant l’oficina tècnica amb les màquines del teu taller.

 • i-ok
  Integració amb les màquines en un mateix sistema de producció.
 • i-ok
  Optimitza i guanya eficiència de principi a fi connectant i automatitzant les màquines i els seus processos entre elles.
 • i-ok
  Calcula pressupostos per als teus projectes i gestiones els teus costos.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS:

 • i-ok
  Funcions de modelatge 3D il·limitades.
 • i-ok
  Objectes amb gran qualitat
 • i-ok
  Modelatge de selecció lliure
 • i-ok
  Intercanvi de dades 3D en formats d'arxiu comuns
 • i-ok
  Generador d'etiquetes, codis de barres i codis QR per a panells
 • i-ok
  Renderitzat en temps real
 • i-ok
  Disseny de llistes de tall definides per l'usuari
 • i-ok
  Dibuixos tècnics i plans de distribució
 • i-ok
  Biblioteca de peces i recursos de disseny (mobiliari, ferramentes, mòduls...).
 • i-ok
  Parametrització intel·ligent.

FORMACIÓ

A Airmatic, la nostra oferta va més enllà de simplement proporcionar el software; la nostra solució integral inclou formació especialitzada i assessorament continu per garantir que els nostres clients aconsegueixin una autonomia plena amb el nostre software des del primer dia. Comptem amb un equip d’experts en Sistemes, altament especialitzats en aquesta categoria de software, que sempre estan disponibles per oferir assistència ràpida i eficaç. Mitjançant serveis de connexió remota, ens assegurem de facilitar i accelerar la integració del nostre avançat sistema de disseny i producció amb la vostra infraestructura de fabricació existent, garantint una transició suau i sense contratemps.

atención al cliente en sistemas de Airmatic
formación pytha en airmatic para la madera y software

SOFTWARE I+D

A Airmatic, ens enorgulleix ser pioners en el desenvolupament de solucions de software personalitzades, dissenyades específicament per satisfer les necessitats úniques de la indústria de fabricació especialitzada. La nostra experiència i coneixement tècnic ens han permès crear sistemes de software avançats i a mida, que estan perfectament adaptats per optimitzar els processos de fabricació en sectors altament especialitzats, com la producció de portes, escales i finestres.

Les nostres solucions no només estan dissenyades per millorar l’eficiència i la precisió en aquests processos de fabricació, sinó que també es centren en la innovació i l’adaptabilitat, permetent als nostres clients mantenir-se a l’avantguarda en un mercat en constant evolució. En triar Airmatic, et beneficiaràs d’un enfocament col·laboratiu i consultiu, on les teves necessitats específiques dicten la nostra estratègia de desenvolupament, assegurant que el resultat final no només compleixi, sinó que superi les teves expectatives.

Immergeix-te en el món d’Airmatic, on la tecnologia es troba amb l’artesania per portar la teva producció al següent nivell.

 • i-ok
  FABRICACIÓ DE PORTES
 • i-ok
  FABRICACIÓ D'ESCALES
 • i-ok
  FABRICACIÓ DE FINESTRES

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic