Motllureres

  • pictograma de representación den panel
    Panel

A Airmatic, ens enorgullim de presentar les motllureres automàtiques de WEINIG, una marca líder a nivell mundial en tecnologia de processament de fusta. Aquestes motllureres representen l’avantguarda en la fabricació de motllures, oferint solucions tant per a la indústria pesada com per a l’artesania més detallada.

Característiques Destacades de les Motllureres WEINIG:

Tecnologia Avançada: Les motllureres de WEINIG estan equipades amb tecnologia d'avantguarda, garantint un mecanitzat d'alta precisió i qualitat en cada peça.

Automatització Eficaç: Disenyades per optimitzar la producció, aquestes motllureres automàtiques permeten un posicionament superior en el mercat gràcies a la seva eficiència i velocitat.

Versatilitat i Precisió: Ideals per a una àmplia gamma d'aplicacions, des de treballs industrials complexos fins a projectes artesanals delicats.

Alt Valor de Reventa: Les motllureres de WEINIG no només ofereixen rendiment i fiabilitat, sinó que també mantenen un alt valor de reventa, la qual cosa representa una inversió a llarg termini per als nostres clients.

Confieu en les motllureres de WEINIG per portar la vostra producció de motllures al següent nivell. Experimenteu la diferència que fa el líder mundial en tecnologia de motllureres, disponible a través d’Airmatic.

CUBE: Cepillat a quatre cares

La “CUBE”, la cepilladora automàtica de WEINIG, triplica les aplicacions dels seus predecessors, convertint-se en la millor opció per al cepillat a quatre cares, estalviant esforços de passada i temps. 

Les seves avantatges són clares:

Fàcil i ràpida:
- Maneig intuïtiu a través d'una pantalla tàctil de 10”
Eixos, taula de desbrossament i guia de vora amb ajustos motoritzats automàtics.
- Eines EasyLock de WEINIG, que permeten canviar ràpidament les ganivetes reversibles dins de la màquina.
- És 10 vegades més ràpida que les màquines convencionals, desbastant les 4 cares en una sola passada.

Zero errors de mecanitzat
- Garanteix l'angle recte perfecte.
- Els làsers MoulderPreView projecten les posicions dels eixos sobre la peça de treball i reconeixen les correccions, evitant errors i augmentant la seguretat.

Disseny compacte i ubicació flexible:
- La seva combinació de l'estructura estable i robusta del muntant de fosa que absorbeix les vibracions i la base DUROCEM garanteix la alta qualitat del mecanitzatge.

Assessora't amb nosaltres

Envia’ns un correuo omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

Contacta con Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.

Contacta amb Airmatic