CATEGORIES

FUSTERIA CANO mira al futur apostant per la més moderna tecnologia

centro de mecanizado evolution manipulada por un técnico en fusteria cano

L’empresa de Figueres incorpora als seus mobles materials, components i sistemes d’avantguarda.

FUSTERIA CANO prepara amb alta tecnologia el trànsit cap a una cinquena generació. “Portem l’ofici als gens –assegura Miriam Cano, responsable de màrqueting de la prestigiosa firma de Figueres–. El meu besavi ja era fuster, i jo tinc moltíssima il·lusió a continuar en aquest sector”.

Fa trenta anys que l’empresa FUSTERIA CANO, una firma històrica a Girona, inicia la seva trajectòria en un petit taller del centre de Figueres. Deu anys després s’obre la primera botiga, al centre de la ciutat, i comença la fabricació al polígon industrial, a la nau on actualment continua l’activitat aquesta empresa catalana. El 2010 la botiga es trasllada a la seva ubicació actual, a l’Avinguda de Salvador Dalí, número 3.

CAP AL FUTUR, AMB TECNOLOGIA

FUSTERIA CANO mira cap al futur apostant pels materials, components i sistemes més innovadors i avantguardistes del mercat, i també per la més moderna tecnologia quant a maquinària, programari i organització del taller.

Assessorada tècnicament per AIRMATIC, la companyia gironina acaba d’adquirir un centre de mecanitzat de HOLZ HER, model EVOLUTION, que se suma a una xapadora de cants i una seccionadora de la mateixa casa alemanya.

A partir d´ara, la fabricació de tots els productes es gestionarà des de l´oficina del taller, a través del programari CABINET CONTROL.

EVOLUTION és una màquina que ocupa poc espai i que, a diferència de les màquines semblants que actualment existeixen, pot treballar els quatre costats de la peça (aquí hi resideix la patent principal), i també fins a 920 mm. d’amplada i 1.500 mm. de llarg, sense haver de deixar anar la peça. Aquesta característica és fruit d’una altra patent: el sistema de subjecció de la peça, que elimina la possibilitat de marques, en deixar anar la peça i tornar a agafar-la. Així s’aconsegueix un perfilat en continu de fins a metre i mig, i fins i tot fins a cinc metres; deixant anar i tornant a agafar la peça.

FUSTERIA CANO pot fer treballs a mida, des de projectes industrials de decoració de gran complexitat, fins a clients particulars, amb assessorament tècnic, rapidesa, precisió i qualitat d’acabat. Treballen amb qualsevol material i amb un ampli ventall de solucions tècniques. Una fusteria moderna, al servei de tota mena de clients.

TOTES LES VESSANTS DE LA FUSTERIA

FUSTERIA CANO domina tots els àmbits de l’univers de la fusteria i l’ebenisteria; des de la cuina i el bany al paviment, finestres, façanes i fusta estructural, portes, armaris vestidors i moble de la llar, passant pel mobiliari urbà… Amb la qual cosa és perfectament capaç d’emprendre reformes completes de qualsevol espai.

“Sortim, mirem i busquem les propostes més modernes en ferramentes, superfícies i cants per als nostres mobles, tractant de guanyar la confiança dels proveïdors, perquè apostin per la nostra botiga com a trampolí per vendre un producte d’avantguarda als nostres clients”, explica Miriam Cano.

FUSTERIA CANO cuida especialment que la fusta i els productes de fusta que incorpora als seus mobles i fusteries posseeixin la certificació de gestió forestal sostenible.

“Hem fet obra pública, obra nova i moltes reformes a habitatges i locals de Figueres i el seu entorn. A la nostra oficina tècnica preparem plànols i dissenys dels espais i mobles, per realitzar els treballs a mida”, postil·la.

AMB EL PRESCRIPTOR I EL CLIENT FINAL

FUSTERIA CANO atén tant el prescriptor (arquitectes, decoradors, interioristes i fins i tot enginyers) que planteja un projecte d’obra nova o reforma, com el client final, que busca a la botiga solucions per a la seva vivenda. Així mateix, aprofitant l’activitat turística de la zona, l’empresa de Figuere es vol introduir progressivament al segment dels hotels; reforma i condicionament.

A l’exposició, professionals i particulars poden veure mostres, catàlegs tècnics, materials, tendències, acabats i colors per decidir finalment sobre el seu projecte. Tot el necessari per ajudar-los a distingir-se i diferenciar-se, fent alguna cosa original i moderna.

FUSTERIA CANO maneja un programari de disseny de mobiliari de simulació real en 3D de com quedaran els espais, un cop finalitzats o reformats. La qual cosa és molt del gust dels seus clients, ja que poden anar modelant la decoració a mesura que es vagi ajustant als seus gustos i idees.

Hi ha respostes per als amants de la fusta, massissa o rebutjada, i també per als que es decanten per les melamines, formiques i HPLs, fins i tot pel Corian o altres materials nous com les xapes de pedres naturals.

Compartir:

FUSTERIA CANO mira al futur apostant per la més moderna tecnologia

centro de mecanizado evolution manipulada por un técnico en fusteria cano

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.