CATEGORIES

MOLGRA conquereix el món de les motllures per a quadres

Instalación hecha por Airmatic en el taller de MOLGRA con moldurera WEINIG

MOLGRA conquereix el món de les motllures per a quadres

La seva nova fàbrica és un model de productivitat, qualitat i I+D. Amb els seus 1.600 metres quadrats construits, és una de les més grans inversions al sector en els darrers anys. Recolzant-se en l’experiència i coneixements d’AIRMATIC i la tecnologia de WEINIG, MOLGRA ha incorporat una línia espectacular per a la producció de motllura de fusta per a quadres.

Sense que ningú tingui que tocar la fusta al llarg del procés, els taulells alistonats entren sencers a una retestadora doble, on es tallan els llargs. A una desdobladora VARIORIP s’obtenen tires, que seran de la mida de la motllura a fabricar. Aquestes tires s’allotjen en un pulmó, per a passar una a una per una motllurera d’alt rendiment POWERMAT 700, que deixa un “acabat moble” en la motllura, que surt de la màquina completament finalitzada.

El producte es trasllada a una altra línia de recobriment, altre procés que MOLGRA domina com ningú, i que posa a disposició de terceres empreses que desitgin recobrir les seves superfícies. A part, disposen d’una sala amb un sistema de medició Opticontrol Powerlock i una afiladora Rondamat on dissenyen i fan les seves propies eines, sense dependre de tercers. Això els hi permet tenir una capacitat de producció, però també una enorme flexibilitat per a fer moltes tirades curtes al llarg d’una jornada. “Abans un canvi requeria un matí. Ara en mitja hora ens posem a fabricar una altra motllura, al mateix ritme”.

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.