CATEGORIES

Segon camió ploma: Nova aposta logística a Airmatic

nuevo camión pluma de Airmatic

A Airmatic apostem per la logística pròpia amb un segon camió amb grua hidràulica que facilitarà el transport i els lliuraments de tots els nostres equips.

Consolidada com a líder a Maquinària i Programari per a la fusta, a Airmatic destaquem, en més de 45 anys de trajectòria, per proporcionar una experiència de servei completa.

Entre el nostre servei logístic propi inigualable, a Airmatic comptem amb una flota de més de 15 furgonetes tècniques, una unitat mòbil d’assistència i dos vehicles taller amb el seu especial elevador i transportador de tubs. A més, també disposem de dos camions ploma, essent el segon la nova adquisició i una gran aposta de la companyia.

El nou camió ploma, de dimensions més reduïdes, està igualment equipat amb una avançada grua autopropulsada que es maneja de manera remota. També disposem d’una plataforma de càrrega del darrere especialment dissenyada per albergar una àmplia varietat de màquines i accessoris. La seva alta capacitat permet transportar tot allò necessari per a les instal·lacions en un sol viatge. Això permet optimitzar els processos logístics i beneficiant directament els clients en reduir temps i la complexitat de les operacions in situ.

A més, comptem amb personal específic, altament qualificat logística i especialitzat en la instal·lació i posada en marxa de les màquines lliurades. Això assegura que els equips no només siguin transportats de manera segura, sinó que també estiguin a punt per operar tan aviat com arribin a destinació. Disposar de tots els recursos necessaris per no dependre de tercers ha estat sempre una de les obsessions i un dels valors afegits de la companyia. L’objectiu és evitar contratemps i no dependre de serveis externs per assegurar solucions logístiques més eficients i efectives per als clients.

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.