CATEGORIES

Fusteria Barberà dona un salt de qualitat amb Airmatic.

airmatic_fusteriabarbera_img2

Fundada per Francisco Oliva al 1973, Oliva e Hijo Carpinteria, S.L. (FUSTERIA BARBERÀ), és una empresa familiar que, definitivament, ha donat el salt des dels processos artesanals fins les noves tecnologíes de la promagrama de la producció i la fabricació mitjançant control numèric.

Actualment dirigida per José Oliva, fill de Francisco, amb un equip de tres persones, entre els quals està la seva dona, Laura Florentín, FUSTERIA BARBERÀ s’ha especialitzat progresivament en el segment del mobiliari a mida: “Treballem per arquitectes i decoradors qui, a la vegada, tracten directament amb el particular -assenyala José Oliva-.-. A la provincia de Barcelona i, puntualment, fora d’ella”.

FUSTERIA BARBERÀ va comprar a AIRMATIC un centre de mecanitzat vertical HOLZ-HER model “Evolution”; una màquina que , en un espai reduit, safisfà totes les necessitats d’aquesta petita fusteria de Barberà del Vallès, ja que es tracta d’una de les solucions més compactes i completes del mercat.

 

 

“Era el pas que ens faltava per a ser més competitius en la fabricació de mobiliari”. De fet, ja produeixen amb el sistema de treball AIRMATIC, que comença amb el disseny del projecte i la planificació de la producció a la oficina tècnica amb el software de disseny integrat: “Treballem d’una forma completament diferent a la que coneixíem -explica José Oliva-. Abans el treball era molt manual, quasi artesanal. Amb la Evolution, el salt endavant ha estat grandiós. Hem guanyat rapidesa en la feina del dia a dia i, sobre tot, qualitat en el l’acabat dels mobles. Els nostres clients saben que hem adquirit aquesta tecnologia, i ara arriben més encàrrecs a a fusteria”.

Després de varis anys estudiant la opció d’incorporar el CNC, ara José Oliva i la seva dona es mostren molt satisfets per la inversió realitzada. “Rebem una formació molt completa i ,si tenim qualsevol dubte o problema, AIRMATIC intenta resoldre’l el més aviat possible.”

 

 

El sistema d’AIRMATIC és una solució ideal per a tallers petits. Funciona bé i els fa més competitius. Vivim una època en que el sector ha observat un increment de feina, degut a les reformes d’interiorisme, mobiliar i fusteria durant la pandemia, i “preparar el taller per al futur va ser el millor que vàrem poder fer, per ara ser capaços d’atendre una demanda forta i fer feines que abans no podiem assumir”, conclou José Oliva.

Font: www.madera-sostenible.com

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.