CATEGORIES

CNC Nesting 5 eixos Holz-HER amb càrrega i descàrrega automàtica + PYTHA: El trampolí de STILRICART cap el futur

Comercial de Airmatic con un un cliente de Stil Ricart y su nuevo centro de mecanizado Nesting

Amb el centre de mecanitzat HOLZ HER, Mod. DYNESTIC 7535, amb taula de Nesting i 5 eixos, STILRICARTtreballa amb major rapidesa, gran precisió i una alta flexibilitat. Seccionat i mecanitzat de manera simultània, amb un acabat precís. Aquesta màquina és capaç de gestionar una planxa cada 10 minuts aprox. Generant una mitja de 40 peces per planxa. Això és, una capacitat d’uns 40 panells al dia (mecanitzat i tall).

STILRICART i AIRMATIC es coneixen des de fa molts anys. “Aquest era el moment per a llençar-nos pel que buscàvem, perqué avui fem moltes coses, complexes i diferents. AIRMATIC ha triat els productes apropiats – conclueix Joan Ricart, Gerent de l’empresa -. Sense el software PYTHA no sé si haguèssim posat en marxa aquest nove inversió”.

“PYTHA és el programa per a dissenyar mobiliari més fàcil de fer anar i més complet que he conegut – afirma de forma rotunda Òscar Serrano, responsable de projectes a l’oficina tècnica d’ STILRICART-. És àgil, intuitiu i dinàmic. Amb PYTHA es poden fer peces molt complexes, programar ràpidament la seva fabricació al control numèric i també fer dissenys i presentacions en 3D, al suport que es desitgi, per a mostrar al client en Smartphone o table, tot i que aquest no disposi del software, mitjançant un programa executable i fins i tot en 360º mitjançant unes ulleres de realitat virtual, tot plegat, gràcies al seu potent mòdul de renderitzat.”

Compartir:

CNC Nesting 5 eixos Holz-HER amb càrrega i descàrrega automàtica + PYTHA: El trampolí de STILRICART cap el futur

Comercial de Airmatic con un un cliente de Stil Ricart y su nuevo centro de mecanizado Nesting

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.