CATEGORIES

Cola PUR, acabats perfectes

Fotografia de latas de cola con una encoladora de Airmatic al fondo

La cola PUR o Poliuretà Reactiu és la solució perfecta per aconseguir una qualitat superior i un acabat òptim en qualsevol treball d’encolat. Les seves propietats la converteixen en una de les coles mes versàtils del mercat, sent la millor per aconseguir la junta zero en treballs d’encolat de cantells.

Les principals característiques son:

  • Resistència inicial molt alta
  • Resistència aigua
  • Resistència vapor
  • Resistència temperatura (-30ºC, +150ºC)
  • Resistència humitat
  • Antibacteriana
  • Antioxidant
  • Resistència a netejadors i agents químics de manteniment domèstic
  • Apta per a qualsevol material i superfície

 

La resistència a l’aigua i la perfecció en el segellat, la fan indispensable per al sector del moble de cuina i bany, i ideal per a qualsevol sector que requereixi una qualitat superior en acabat i estanqueïtat de la junta. Una altra avantage que fa de la cola PUR una solució perfecta per als treballs d’encolats és la possibilitat de treballar amb temperatures inferiors que amb altres coles, el que permet un estalvi d’energia considerable.

L’aplicació de la cola PUR requereix d’aplicadors especials i destinats a aquest ús, és per això que el fabricant de maquinària per a la fusta Holz-Her incorpora en totes les seves encoladores l’aplicador patentat GLUJET, apte per a cola PUR i que permet una aplicació de cola òptima per arribar a la junta invisible i aconseguir el millor segellat possible.

Aquest sistema també facilita el manteniment i neteja de la cola residual allotjada en el circuit, sense necessitat de desmuntar la màquina. Tanmateix permet el canvi de cartutxos, sense necessitat d’aturar la màquina.

La cola PUR està disponible en format cilíndric en pots d’alumini de 200g i 2kg. Aquesta opció de petit format, amplia i facilitat l’ús a tots aquells tallers o artesans amb una alta exigència en la qualitat de l’acabat, però amb un baix consum de cola. D’aquesta manera s’optimitza la matèria sense fer-la malbé.

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.