CATEGORIES

Sistema Glu Jet de HOLZ-HER, per a juntes invisibles perfectes

Fotografia en detalle del acabado en GluJet

El sistema Glu Jet per asolir la junta zero

La tendència de les juntes invisibles o junta zero a la industria i en el comerç és imparable i tot el mon vol beneficiar-se del seu aspecte sofisticat, “com si el cantell i el tauler es fonguessin en una sola peça”.

Amb el sistema d’injecció patentat de HOLZ-HER, s’aconsegueix la junta invisible del cantell, equiparant el resultat final a l’encolat amb tecnologia làser. Només és possible diferenciar entre ambdues tecnologies amb una lent d’augment.

 

 

Avantatges del sistema Glu Jet

No hi ha cap altre sistema d’encolat que ofereixi més possibilitats tan a nivell de qualitat com a nivell d’estalvi i capacitat productiva.

1.- Qualitat: Tant a nivell d’adherència, ja que treballem amb cola verge injectada i tenim la possibilitat d’encolar indistintament amb cola EVA i PUR, així com a nivell de qualitat d’acabat, ja que tenim un control total de la quantitat de la cola i la possibilitat de canviar de color en només 3 minuts.

2.- Estalvi econòmic: El sistema consumeix un 33% del consum convencional a nivell energètic i el cost de manteniment és mínim.

3.- Capacitat productiva: Les peces no necessiten ser repassades i el fet que el sistema estigui operatiu en 3 minuts ens permet un número considerable d’hores d’encolat addicional a l’any.

Glu Jet, el sistema ideal per a l’aplicació de la cola PUR sense costos addicionals.

En els darrers anys els fabricants de renom pràcticament han doblat les quantitats de producció d’encolat de poliuretà, reflectint la clara tendència del mercat en l’àmbit de l’encolat.

La producció de mobiliari resistent a l’aigua amb la tecnologia Glu Jet resulta un joc de nens, de gran fiabilitat i de sèrie a tota la gamma d’encoladores HOLZ-HER. A més d’augmentar l’ús de PUR en el terreny del mobiliari de bany i cuina, aquesta tendència s’està estenent a la resta de sectors per qüestions de qualitat.

Degut a l’estanqueïtat del sistema Glu Jet, la cola PUR només es pot deixar en el sistema un termini màxim de 48 hores. El sistema es neteja de forma totalment automàtic, eliminant ràpidament les restes de cola PUR mitjançant la pulsació d’un botó y la ajuda d’un cartutx de neutralització. Un cop net, el sistema pot estar inactiu durant un període prolongat sense preocupacions i sense necessitat de calderins addicionals per a ús de cola PUR ni necessitat d’invertir en sistemes costosos de tancs de nitrogen.

Sense cap mena de dubte ens trobem davant el sistema més net, fiable i amb el que obtenim la junta més final del mercat aplicant cola PUR.

Avantatges de l’encolat amb PUR (Poliuretano Reactiu).

Les coles PUR únicament ofereixen avantatges tècniques sobre les coles EVA convencionals:

– Resistència a l’aigua sense concessions, indispensable en el sector del moble de cuina i bany.

– Unió d’alta resistència: impossibilitat de desenganxar el cantell, efecte anti-fongs per el seu segellat.

– La baixa temperatura de treball (aprox. 140 ºC): Estalvi d’energia.

– Degut a la viscositat, el PUR penetra profundament a l’interior del panell i segella la connexió entre el panell i el cantell oferint una junta finíssima i molt resistent.

Compartir:

Sistema Glu Jet de HOLZ-HER, per a juntes invisibles perfectes

Fotografia en detalle del acabado en GluJet

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.