CATEGORIES

FRAPONT afina la seva precisió amb una tupí i una esquadradora digitals de MARTIN

airmatic_frapont_14_web

Molt més present en el mercat internacional que en els projectes que s’estan desenvolupant actualment a Espanya, FRAPONT conserva intacte, ja a portes de la seva quarta generació, un nom relacionat a la qualitat i a la capacitat de fer front els reptes arquitectònics més existents d’avui en dia. Especialitzada particularment en projectes singulars, FRAPONT treballa principalment amb fusta i els seus derivats, però integra molts altres materials, salvant tècnica i econòmicament, en el termini establert, les necessitats dels seus clients.

 

 

APOSTA PER MARTIN FRAPONT te a Barcelona una planta de producció per realitzar treballs especials. Aquí treballen prop de 50 operaris, d’un perfil jove. En aquest sentit, FRAPONT ha comprat a AIRMATIC dos màquines espectaculars de MARTIN; una tupí T27 FLEX i una esquadradora T75 PREX. UNA TUPÍ PER UNA MAJOR PRODUCTIVITAT “La tupí T27 de MARTIN és la millor màquina que hem comprat en aquests últims anys. La seva incorporació al taller ha representat un gran pas endavant”.

 

 

MÉS PRECISIÓ EN EL TALL Per la composició de la esquadradora; la bandera i la seva doble inclinació, més que per esquadrar la T75 de MARTIN és una màquina per ajustar. La robustes, fiabilitat i els seus innumerables extres l’acosten molt a un control numèric. “que no ofereix cap altra marca”. A més, “estan fetes per treballar amb comoditat y ergonomia”. “que no ofereix cap altra marca”. A més, “estan fetes per treballar amb comoditat y ergonomia”.

 

 

L’ESPECIALITZACIÓ, A LES MÀQUINES Mitjançant un control digital intuïtiu, FRAPONT ha traslladat l’especialització de les mans dels seus professionals ebenistes a les màquines. Màquines que donen un ajust a la dècima de mil·límetre. “Tota l’especialitat que pot tenir un operari la te una MARTIN; és un pas decisiu de cara a les properes generacions d’aprenents, davant la previsible escassetat de futurs fusters”. Amb una programació de treball, qualsevol operari pot treure molt més rendiment. “No triem les màquines de MARTIN per preu, sinó perquè son les millors en la seva categoria i perquè ens garanteixen una formació completa del seu funcionament i un molt bon servei postvenda, AIRMATIC sempre s’ha distingit per la qualitat i superioritat dels seus productes” “Gràcies a la formació que rebem d’AIRMATIC sobre aquestes màquines, la seva implementació en el programa de treball de FRAPONT es va fer en una setmana” Font: www.madera-sostenible.com

Compartir:

FRAPONT afina la seva precisió amb una tupí i una esquadradora digitals de MARTIN

airmatic_frapont_14_web

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.