CATEGORIES

WOOD FINISHES propulsa amb HEESEMANN el seu projecte de personalització de portes i parquets

Máquinaria de imprssión proporcionada por Airmatic

WOOD FINISHES, empresa barcelonina dedicada als tractament i aplicacions especials per a la fusta, ha apostat per un nou projecte, original, que quasi ningú ha explorat en el sector.

Jove empresari, de segona generació i amb ofici, Josep Ramón Martín Oliver va veure fa ara 10 anys una oportunitat d’obrir-se camí, buscant solucions diferents, en un mercat competitiu on quasi tot està provat, com és el del vernís.

Avui el seu negoci principal és la texturització de qualsevol suport; principalment de la fusta i del rexapat. Talls de serra, rusticats al llarg, rusticat en diferents àrees de la peça, efectes de desgast sobre vernís i laca… Tot això amb l’objectiu de propulsar el seu gran projecte de personalització de portes i parquet. Un servei destinat principalment a magatzems, però també a petits fabricants i fusters que volen donar un alt valor afegit als seus productes.

A WOOD FINISHES hi treballen 4 persones, recolzades per dos comercials externs, i tot dirigit per Josep Ramon. “Fa 9 anys vaig començar a treballar amb olis i vernissos a l’aigua de destacades firmes del mercat, en una aposta per els acabats ecològics, naturals i sostenibles per a la fusta -relata-. Em va agradar molt el mon de l’oli, fins el punt que vaig comprar una màquina per aplicar aquests productes i crec que soc pioner a Catalunya en la compra i ús d’aquest olis per a la fusta.”

Mes enllà del recobriment, WOOD FINISHES va diversificar els seus serveis i va descobrir l’univers de les textures a la fusta. És llavors quant va néixer el seu projecte de personalització de portes i parquet, texturitzant les superfícies, amb una col·lecció de dibuixos pròpia. Altre cop queda demostrada la visió d’aquest jove empresari per apostar per mercats amb gran potencial.

Assessorats per AIRMATIC, , ha trobat en HEESEMANN la fregadora-calibradora idònia per aconseguir qualsevol textura sobre qualsevol superfície, acabant-la després amb laca, vernís o oli. Dotada de quatre grups de tractament de la superfície, WOOD FINISHES no troba límits en la texturització. Amb 1.350mm d’amplada, la màquina admet qualsevol peça o producte de fusta convencional. I es capaç de texturitzar inclòs el taulell rexapat, “una cosa que quasi ningú pot fer, ja que els grups de la fregadora actuen sobre molt poques dècimes de gruix de fusta. Amb aquesta tecnologia podem texturitzar porta rexapada per a projectes singulars i exclusius”. En aquestes portes, el vidre s’introdueix per testa, potenciant l’efecte estètic del conjunt.

Programant els patins de la HEESEMANN, les possibilitat d’efectes i textures es multipliquen, “també tractem perfil de finestres i tanquem fins a dos-cents forats mensuals amb la nostra maquinària per escatar i acabar la fusta”. I per descomptat també parquet, per alguns fabricants i per projectes especials. “Diversifiquem el nostre negoci, i hem captat l’atenció de clients de sectors molt diversos”, explica Josep Ramon Martín..

Amb WOOD FINISHES, les superfícies de fusta guanyen valor afegit. Aquesta empresa de Montgat (Barcelona) s’ha dotat de la màxima tecnologia en el segment del tractament de superfícies. Amb la millor màquina, que a més de poder programar les tasques a realitzar des de l’ordinador, incorpora nombrosos grups per obtenir qualsevol textura i efecte, “Gracies a aquesta màquina estem coneixent més gent, de diferents activitats i territoris -conclou Josep-. Els animem a provar i fer coses noves. Estem demostrant que es poden fer efectes molt macos sobre la fusta i el rexapat. Amb un material natural autèntic, que es pot texturitzar i acolorir, arribant a la brillantor i tonalitat de la superfície desitjada, a capritx del client”.

Font: www.madera-sostenible.com

Compartir:

WOOD FINISHES propulsa amb HEESEMANN el seu projecte de personalització de portes i parquets

Máquinaria de imprssión proporcionada por Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.