CATEGORIES

Magatzems Intel·ligents Grundner & Airmatic. Tecnologia de futur. Solucions de present.

Fotografia de almacenes inteligentes de Grunder proporcionadas por Airmatic

Actualment ens trobem en un moment d’alta competitivitat en el nostre sector, amb un mercat molt exigent, que obliga a qualsevol taller, fábrica o magatzem a buscar solucions eficaces que permetin guanyar rentabilitat y millorar el servei al client.

És per això que cada cop tenen més importància totes aquelles solucions que facilitin els processos productius, tant en temps de producció, com en organització i fiabilitat.

Gràcies a les solucions de magatzems intel·ligents Grundner, es dona un pas més cap a la excel·lència en la automatització dels processos de producció intel·ligents, oferint no nomes la millor qualitat en maquinària, sinó dotant-los d’un cervell que permet executar processos intel·ligents, minimitzant el número de moviments i guanyant eficiència.

 

UNA SOLUCIÓ VERSÀTIL

Els magatzems intel·ligents Grundner, són aptes per treballar amb múltiples formats i materials (fusta, plàstic i metall), tant si són per a picking i organització, com per a càrrega de màquines de tall i Nesting. Aquest concepte intel·ligent en l’emmagatzematge horitzontal, dona un ventall molt ampli de possibilitats en la organització amb una gestió eficient de l’espai d’emmagatzament disponible.

La seva gran versatilitat constructiva permet també una perfecta integració en qualsevol procés productiu i a la vegada personalitzable per a qualsevol tipus de taller o magatzem adaptant-se a les necessitats de l’usuari.

 

L’ALGORITME MÉS AVANÇAT

El software integrat amb gestió d’emmagatzematge amb piles caòtiques augmenta considerablement la capacitat de procució. Tanmateix, gràcies al seu algoritme d’optimització de la productivitat, li permet aprendre a mesura que va adquirint experiència de treball.

Una altra funció que incorporen els magatzems intel·ligents de Grundner i que els converteixen en una de les solucions més fiables, és l’estació d’etiquetat, el qual mitjançant la col·locació parcial d’etiquetes abans del serrat, garantitza el fluxe i la organització del material de manera eficient.

Aquesta funcionalitat es pot convinar amb serres de taula, màquines d’encaixat, centres de mecanitzat entre altres moltes més opcions.

 

UNA ALIANÇA LIDER

Holz-Her i Grundner, fabricants liders en els seus respectius sectors s’uneixen per a oferir la millor solució d’emmagatzematge intel·ligent per al sector de la fusta. A Airmatic treballem conjuntament amb aquesta aliança lider per a aportar solucions personalitzades a tots aquells magatzems, fàbriques i tallers que necessiten una solució d’alta fiabilitat, que permeti una millor manipulació dels materials i que millori la seva productivitat. Algunes de les principals empreses referència del sector a Catalunya ha confiat en els magatzems intel·ligents de Grundner partint d’un estudi i un projecte a mida realitzat per Airmatic.

 

Que ofereix aquesta solució?

 • Manipulació intel·ligent i sense danys.
 • Control de separació de taulells mitjançant el pes i medició
 • Construcció estable amb pes optimitzat
 • Utilització òptima de l’espai
 • Preparació dinàmica dels taulells
 • Correcció de posició de taulell
 • Software de magatzem intel·ligent, inclosa interficie
 • Alta fiabilitat
 • Sistema d’etiquetat implemetable

 

Punts a tenir en compte:

 • Molls d’entrada i sortida de taulells del magatzem. El magatzem no para de funcionar durant els processos de càrrega i descàrrega gràcies a la seva protecció separada.
 • Dispositiu de seguretat, inclosa la porta protegida i valla de protecció
 • Apte per a múltiples formats i materials
 • Optimització en l’organització i en la càrrega de treball en la manipulació de taulells.

 

Article publicat a l’anuari de la fusta del Gremi Fusta i Moble edició 2021

Compartir:

Magatzems Intel·ligents Grundner & Airmatic. Tecnologia de futur. Solucions de present.

Fotografia de almacenes inteligentes de Grunder proporcionadas por Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.