CATEGORIES

Benvinguts a l’Industria 4.0 amb el Software Pytha

pytha_loft_diseño

En els darrers anys el sector de la fusta ha anat evolucionant cap a la industria 4.0. que mitjançant la incorporació de noves eines, tecnologies i processos permeten una optimització i automatització tant en la planificació com en la producció per oferir un millor servei al client i una major competitivitat a les empreses.

Aquesta nova revolució marcada per l’aparició de noves tecnologies intel·ligents, ha de suposar un avenç en la manera en que el professional de la fusta planifica i executa cada un dels seus projectes, redefinint la manera d’entendre l’ofici però sense renunciar a la seva tradició artesanal.

Des d’Airmatic fa anys que apostem per la implementació d’aquestes eines que permeten no només una integració entre les màquines del procés productiu sinó també dissenyar, planificar y gestionar els projectes de forma integral, facilitant als nostres clients la optimització del temps de treball, evitar errors de producció i augmentar l’eficiència en tot el procés productiu.

Una d’aquestes eines imprescindibles son els softwares que permeten realitzar tot tipus de feines o projectes d’una manera fàcil i ràpida. Dissenyant i planificant des d’oficina tècnica i enviant les ordres de fabricació directament a les màquines del taller.

 

 

El software PYTHA és el software CAD/CAM més intuïtiu, visual i complet per a la planificació i producció de projectes integrals per fusteria. La seva gran versatilitat li permet adaptar-se a qualsevol camp d’aplicació i a estar present en totes les fases del projecte, des del disseny i planificació fins a la presentació interactiva al client i gestió de la feina del taller.

El software PYTHA pot fer realitat qualsevol projecte o feina de manera ràpida i intuïtiva gràcies al mòdul integrat Cabinet Generator, que permet la generació d’armaris, calaixos i estanteries d’una manera interactiva i àgil, podent-los editar i combinar entre ells dins de l’espai definit. A més a més, disposa d’una extensa llibreria de mòduls, mobles i ferratges predeterminats per facilitar la elaboració dels projectes.

La presentació del disseny al client final és un moment decisiu per a la continuïtat del projecte, i per això el software PYTHA incorpora les eines necessàries per presentar els projecte amb un alt nivell de detall, com si d’una foto o un vídeo es tractés. Gràcies a la seva qualitat gràfica, a les possibilitats d’il·luminació d’espais i a la biblioteca d’elements decoratius, permet presentar el projecte totalment integrat en el seu entorn final cuidant fins al mínim detall.

El software PYTHA és el software definitiu de producció y presentació de projectes per a fusteries, ja que ha estat concebut per abastar des de la planificació fins a la presentació i producció de projectes.

Benvinguts a la nova revolució industrial! Benvinguts a la INDUSTRIA 4.0!

Si desitja més informació de les nostres solucions tan de software com de maquinaria, posis en contacte amb nosaltres i l’informarem de tots els detalls.

 

 

Compartir:

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.