CATEGORIES

CASTAÑÉ GRUP propulsa el seu negoci d’embalatge amb DIMTER

Fotografia de la ebanisteria CASTAÑÉ GROUP, con una optimizadora de corte de Airmatic

CASTAÑÉ GRUP 1985, S.L. és una empresa familiar que va començar la seva activitat amb la producció de llenya i que es va iniciar en el món de l’embalatge fabricant palets i caixes a mida per empreses veïnes que tenia a la zona industrial de Tortellà. Progressivament va observar que es tractava d’una oportunitat de mercat important.

Assessorat per AIRMATIC, van decidir comprar una trossejadora optimitzadora DIMTER Opticut S90, amb empenyedor automàtic; una màquina que definitivament ha propulsat aquesta linia de negoci, que avui ocupa el 90% de la facturació de l’empresa i està atraient a nombrossos clients importants. Son empreses properes, industrials i exportadores, a la Garrotxa, principalment Olot i Banyoles, i també a Barcelona, que tenen la necessitaqt de tenir un bon embalatge.

L’embalatge forma part del valor del producte del nostre client -afirma Marc Castañé Feixas, Director General de CASTAÑÉ GRUP-. I ens preocupa que li aporte una bona imatge. Volem que quant el client del nostre client rebi el producte final, correctament embalat, tingui la primera impressió de que ha fet una bona compra”.

Castañé és enginyer industrial; i una persona proactiva i exigent: “Vec en l’embalatge a mida un producte molt tècnic, que m’agrada dissenyar i també fabricar, d’una forma òptima, en quant a qualitat i cost. Avui dispossem d’instal·lacions i maquinària apropiada per oferir el nostre producte i servei. El següent pas consisteix en enllaçar la màquina amb l’oficina tècnica; informatitzant el procés, des de les ordres de producció, passant per la fabricació de les peces, elaboració de llistes de montatge, trincatge i expedició”.

Fa poc més de mig any que la trossejadora DIMTER va arribar a les instal·lacions que CASTAÑÉ GRUP te a la localitat gironina de Besalú. Acompanyada d’una infraestructura d’aire comprimit apropiada, tant en la sala de compressors com la linia neumàtica de tota la nau, en aquest cas de la marca ATLAS COPCO, també subministrada i instal·lada per AIRMATIC.

“Sempre he vist amb bons ulls la maquinaria de Grup WEINIG -afirma Marc Castañé-. La serra és molt completa i compleix amb tots els requisits tècnics que buscàvem, ja que ara fa la seva feina i és adaptable al que voleu que faci en el futur, que no és una altre cosa que digitalitzar tot el procés de producció”.

La linia està molt automatitzada, per a la seva funció optimitzant el material en el tall, i classificant les peces a la sortida. “Hem rebaixat molt els temps de tall, hem millorat la organitzaciód el treball i sobre tot, guanyem molta qualitat en el tall; és un tall net que fa que la resta del procés, que és el montatge dels embalatges, sigui molt més fàcil i còmode, perque les mires son exactes. Així, quant fem les unions entre les fustes, tenim la garatia de que l’embalatge quedarà segons el previst”. Conclou Marc Castañé, confiat en que un bon servei al client és la clau per a la seva satisfacció.

 

Font: www.madera-sostenible.com

Compartir:

CASTAÑÉ GRUP propulsa el seu negoci d’embalatge amb DIMTER

Fotografia de la ebanisteria CASTAÑÉ GROUP, con una optimizadora de corte de Airmatic

ACERCA DE

Todo lo que quiere saber sobre tecnología y software para el trabajo de panel y madera.

¿Quieres estar al día y recibir las noticias más interesantes?

No te molestaremos con publicidad de terceros, y por supuesto, podrás darte de baja cuando quieras.